Soc una apassionada de la Dieta Mediterrània en tots els seus sentits: el seu patró alimentari, el seu estil de vida, les receptes de l'àvia, la cura per a la sostenibilitat i el territori, les tradicions, l'herència cultural ... ,etc.
Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica, per la Universitat Ramon Llull i Màster europeu en Nutrició i Qualitat dels Aliments, per la Universitat de les Illes Balears.
He fet el post Grau en Medecina Psicosomàtica i Psicologia de la Salut, de la Universitat Internacional de Catalunya, i el d'Alimentació per a la Gent Gran, de la Universitat de Navarra.
Tinc el Certificat d'assoliment del curs Improving your business through a culture of health de l'online learning initiative of Harvard University i el Como vivir una vida saludable i activa també online de la Universidad Autónoma de Madrid.
Vaig fer una estada formativa de pràctiques a l'Hospital Clínic de Barcelona en el Servei d'Endocrinologia, Unitat de Nutrició i Dietètica i pràctiques al Servei de càtering en restauració hospitalària pels pacients, treballadors, i tercers. Aplicació de la prevenció de riscos a la feina, Aplicació de l'anàlisi de perills i punts de control crítics (APPCC) Aramark, S.L. empresa de càtering dins la Clínica del Remei Barcelona.
Tot això, a més a més, d’investigar el què no sàpiga, per mirar d’ajudar a les persones a mantenir i millorar la seva salut a través de l'alimentació i l'estil de vida saludable.
Soc una apasionada de la Dieta Mediterrània en tots els seus sentits: el seu patró alimentari, el seu estil de vida, les receptes de l'àvia, la cura per a la sostenibilitat i el territori, les tradicions, l'herència cultural ... ,
He fet el post Grau en Medecina Psicosomàtica i Psicologia de la Salut, de la Universitat Internacional de Catalunya, i el d'Alimentació per a la Gent Gran, de la Universitat de Navarra.
Tinc el Certificat d'assoliment del curs Improving your business through a culture of health de l'online learning initiative of Harvard University i el Como vivir una vida saludable i activa també online de la Universidad Autónoma de Madrid.
Vaig fer una estada formativa de pràctiques a l'Hospital Clínic de Barcelona en el Servei d'Endocrinologia, Unitat de Nutrició i Dietètica i pràctiques al Servei de càtering en restauració hospitalària pels pacients, treballadors, i tercers. Aplicació de la prevenció de riscos a la feina, Aplicació de l'anàlisi de perills i punts de control crítics (APPCC) Aramark, S.L. empresa de càtering dins la Clínica del Remei Barcelona.
Tot això, a més a més, d’investigar el què no sàpiga, per mirar d’ajudar a les persones a mantenir i millorar la seva salut a través de l'alimentació i l'estil de vida saludable.
Què faig?
Consulta en Nutrició, Dietètica i Dietoteràpia
Assessoroment i elaboració de dietes per a:
Per infants, embaràs i lactància.
Menopausa
Sobrepès i obesitat - Diabetis
Colesterol,triglicèrids, fetge gras.
Hipertensió, Salut cardiovascular.
Gastritis, Hèrnia de Hiatus
Restrenyiment i Diarrees, Colon irritable, Crohn i Colitis ulcerosa
Infeccions urinàries, àcid úric, pedres al ronyó, cistitis intersticial.
Psoriasi. Dermatitis.
Al·lèrgies i Intoleràncies alimentàries.
Anèmies, decaïment, angoixes, estats depressius.
Insuficiència respiratòria.
Artrosi, artràlgies i Osteoporosi
Malalties autoimmunes: Artritis, Síndrome de Sjögren, Nefropatia per IgA.
Estrès i baixada de defenses . . .
He fet consulta a: Associació de Diabètics de Catalunya, Centre Mèdic Atanor, Trauma salut de Sabadell, Dinàmica Funcional i Fisiocos de Cerdanyola. Centre Mèdic Axa a Barcelona, Centre Esportiu Vintró, Associació Catalana de Síndrome de Sjögren i a la Lliga Reumatològica Catalana.
I com a voluntària a Oncolliga a Barcelona
Cursos de formació
He fet docència a diferents nivells:
Professora de la Universitat Ramon Llull. Facultat de Ciències de la Salud Blanquerna, en la Diplomatura i el Grau de Nutrició Humana i Dietètica, i en la Doble Diplomatura en Infermeria i Nutrició Humana i Dietètica.
Professora de Nutrició i Dietètica a l’escola de Dança Maxime D’Harroche.
Formació en “Nutrició i Gent Gran” a la Clínica Guadalupe d’Esplugues, per a personal sanitari.
Curs “Dietètica i Nutrició” a l’Hospital Sant Joan de Reus, també per a personal sanitari.
Curs d’Alimentació, Nutrició i Dietes Aplicades, a la Fundació Pere Tarrés
Curs “Dietètica i Nutrició” a l’Institut pel desenvolupament de la Formació i Ocupació del Maresme (Mataró).
Xerrades informatives
He fet diverses xerrades per a associacions de pacients:
A l'Associació de Diabètics de Catalunya
A l'Associació Catalana de Síndrome de Sjögren
A la Lliga Reumatològica Catalana
A l'Associació d'afectats/des de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica de Santa Perpètua de la Mogoda
Xerrada al Mercat de la Independència de Terrassa a través d'Oncolliga
Xerrada per a la Fundació Privada Gespa
A més a més de les que apareixen a la pestanya "Activitats" d'aquesta web.
Redacció d'articles
Article “Alimentación sana para el cuidado del hígado” publicat a la revista ASSCAT inForma de l’Associació Catalana de Malalts d’Hepatitis Nº 22 - Abril 2015
Article "Dietoteràpia en la Síndrome de Sjögren", publicat al llibre: “El coneixement: una pedagogia al servei de la salut” Ed. Blanquerna, Tecnologia i Serveis, S.L.
Texts publicast al bloc de la Farmàcia Serra Mandri sobre la "Dietoteràpia en la Síndrome de Sjögren" Setembre 2.007
El primer: http://www.farmaciaserra.com/blog/sindrome-de-sjogren.html
El segon: http://www.farmaciaserra.com/blog/dietoterapia-sindrome-sjogren.html
Col·laboració en la pàgina web de l'Associació Catalana de pacients Síndrome de
Sjögren. (Malauradament, aquesta associació es va desfer)
Elaboració i Correcció de menús
Per a escoles bressol, col·legis, residències de gent gran, hospitals, i altres tipus de col·lectius.
Ja he fet:
Correcció de menús Escola Maristes de Matar i Escola Vedruna de Manresa, a través de la Universitat.
Elaboració de menús per a la Clínica Asepeyo de Sant Cugat
Estada formativa de pràctiques en el Servei d'Endocrinologia, Unitat de Nutrició i Dietètica a l'Hospital Clínic de Barcelona
Estada formativa de pràctiques en el Servei de càtering en restauració hospitalària pels pacients, treballadors, i tercers. Aplicació de la prevenció de riscos a la feina. Aplicació de l'anàlisi de perills i punts de control crítics (APPCC) Aramark, S.L. Empresa de càtering dins la Clínica del Remei Barcelona
Participo en el Consell Consultiu de Pacients en nom de l'ADC, en els Consells Tècnics de les TICs, de Comunicació i de Bioètica.
Col·laboro en el Projecte
MobiGuide
Guiding Patients
Anytime Anywhere
amb el suport del 7è Programa Marc de la Unió Europea, (Subvenció nº 287811) a través de
l’Associació de Diabètics de Catalunya
Més info: http://www.mobiguide-project.eu/ca/
Coordinació i Cap del Projecte Health in all Campus del Programa Joventut en Acció de la Unió Europea.
Roma 17 al 23 d'Abril 2014
Projecte: IT - 11 - E - 2013 - R2
Els millors metges del Món són:
- el Dr. Dieta
- el Dr. Repòs i
- el Dr. Alegria
Jonathan Swift
(1.667 - 1.745)